• FRI STANDARDFRAKT FRAM TILL JUL 🎄
BETALA MED KLARNA

WEDDING LOUNGE


Vi erbjuder personlig konsultation, utprovning och beställning av förlovning- och vigselringar. 

Hos oss hittar Ni underbara ringar från Schalins, Michael Odwyer & Strömdahls Stockholm.

Det finns en ring för alla smaker vare sig Ni önskar enkel design, med eller utan diamanter eller - varför inte avancerade konstverk med gnistrande färgstenar? 

Valet av förlovning-och vigselringar är ett stort och viktigt val som inte bör klämmas in på lunchen eller stressas fram tillsammans med hela familjen på vägen hem från jobb och förskola etc. Därför är vi glada att kunna erbjuda det här alternativet då Ni bokar in den tiden som passar just Er bäst!

Under en konsultation går vi under ca 40 min tillsammans igenom era tankar och önskemål, samt provar ut olika modeller och kombinationer. Vi hjälper även till med val av material, storlekar och gravyr etc. 

För att boka tid i vår Wedding Lounge går det bra att skriva till oss via kontaktformuläret HÄR. Du kan även ringa oss, kontakta oss via instagram eller komma in i butiken och boka din tid. Föreslå gärna den tid och dag du/ni önskar så gör vi vårt bästa för att matcha detta.

Självklart är ni välkomna in för att titta på ringar utan att boka tid, dock kan vi inte garantera att Wedding Loungen är ledig eller att vi hinner hjälpa er lika länge som när man bokar en tid!

Varmt välkomna! 🤎