• Snabba leveranser
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Fri frakt vid köp över 1000kr

WEDDING LOUNGE

Går ni i förlovning- eller giftastankar?

Varmt välkomna till vår exklusiva Wedding Lounge där Vi hjälper Er att hitta just Era drömringar!

Vi erbjuder personlig konsultation, utprovning och beställning av förlovning- och vigselringar. Hos oss hittar Ni underbara ringar från Engelbert Stockholm, Michael O´dwyer, Strömdahls juveler, Flemming Uziel och Schalins. Det finns en ring för alla smaker vare sig Ni önskar enkel design, med eller utan diamanter eller - varför inte avancerade konstverk med gnistrande färgstenar? Vi kan erbjuda ringar i alla prisklasser- från stålringar för några hundralappar till exklusiva diamantringar för över 100 000kr!

Vi hjälper Er med allt från utprovning av modell och storlek till gravyr och beställning. Valet av förlovning-och vigselringar är ett stort och viktigt val som inte bör klämmas in på lunchen eller stressas fram tillsammans med hela familjen på vägen hem från jobb och förskola etc. Därför är vi glada att nu kunna erbjuda det här alternativet då Ni bokar in den tiden som passar just Er bäst!

För att boka tid i vår Wedding Lounge går det bra att skriva till oss via kontaktformuläret här på hemsidan (hittas under fliken ”Kontakt”). Du kan även ringa oss, kontakta oss via instagram eller komma in i butiken och boka din tid. Föreslå gärna den tid och dag du/ni önskar så gör vi vårt bästa för att matcha detta.

Självklart är ni välkomna in för att titta på ringar utan att boka tid, dock kan vi inte garantera att vi hinner visa lika detaljerat som när man bokar en tid!

Under sommaren har vi ett exklusivt erbjudande där vi erbjuder 50% rabatt på den ena ringen vid beställning av två förlovningsringar! 

(Rabatten gäller den billigaste av de två ringarna).  Funderar ni på att förlova er så är det perfekt att passa på denna sommar! 

Varmt välkomna!