• FRI STANDARDFRAKT FRAM TILL JUL 🎄
BETALA MED KLARNA

OM OSS

Välkommen till Stockholms skärgårds finaste smyckesbutik!

Nynäshamn är skärgårdstaden beläget 6 mil söder om vår huvudstad. Mitt i centrum ovanför hamnen finner ni den familjeägda smyckesbutiken Rakel och Lea. För oss är personlig service och stort engagemang oerhört viktigt – ingenting är omöjligt!

Här hittar du handplockade smycken för alla tillfällen, exempelvis exklusiva guld- och diamantsmycken från de finaste juvelhusen. Därutöver vardagssmycken och festsmycken.

För män och ungdomar finns bland annat kedjor i silver och stål i olika storlekar. För barnen finns smycken i guld och silver samt flertal doppresenter. Därutöver hittar ni vackra föremål från bland annat anrika Skultuna, att ge som present eller som exklusiva tillägg till din heminredning!

Dessutom har vi ett antal noga utvalda klockmärken, varav ett stort utbud från Gant-perfekt för alla stilsäkra!

Vi erbjuder dessutom tjänster såsom batteribyten och kortning av länkar på klockor, hjälp vid omarbetning och reparationer av guldsmycken. Vi köper även guld.

Varför inte göra en utflykt till skärgården och kombinera en härlig lunch vid havet med ett besök hos oss på Rakel och Lea. Andas in den friska havsluften och släpp ner axlarna. Låt pulsen och andetagen sjunka från stressen i storstaden.

Varmt välkomna!

I menyn hittar ni länkar till mer info om vår fysiska butik, så som öppettider, våra varumärken samt vår populära Wedding Lounge!