• FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 800KR
BETALA MED KLARNA

Napphållare - Nordic Woodland

  • 129 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager!

Lagersaldo: 2

Napphållaren är Elodies flaggskeppsprodukt och den innovation som 2005 inspirerade hela varumärkets grundande. Sedan dess har de fortsatt att vidareutveckla den i jakt på den perfekta napphållaren.

Fäst metallspännet i barnets kläder och silikonringen på nappen, så kan du vara trygg i att nappen varken kommer bort eller hamnar på marken och blir smutsig. En ovärderlig liten hjälpreda i vardagen. I Elodies breda sortiment finns såväl enfärgade som vackert mönstrade napphållare. Här finns napphållare med dekorativa små detaljer och vi garanterar att du hittar en som passar just din stil. Missa inte heller att för varje napphållare finns en perfekt matchande napp från Elodie.

Håller reda på nappen

När nappen trillar ur munnen på ditt barn eller bebis så är napphållaren där och fångar upp den varje gång. Det förhindrar att nappen hamnar på marken och blir smutsig eller i värsta fall kommer bort.

Kvalitetsmaterial

Spännet är tillverkat av rostfritt stål som är både nickelfritt och hypoallergent. Fästringen är gjord av livsmedelsklassad och hållbar silikon, och alla napphållare har dekorativa detaljer i veganskt läder.

Garanterat säkert att använda

Alla Elodies napphållare är testade och godkända enligt de långtgående säkerhetsföreskrifterna för just napphållare som finns i standarden EN-12586:2007 + A1:2011 där allt ifrån mekanisk säkerhet till kemikalieinnehåll kontrolleras.

Kompatibel med alla nappar

Napphållaren kan användas med nappar även från andra varumärken. Den elastiska silikonringen kan träs över de flesta modeller av nappar. För nappar med extra stor ring kan napphållarens metallclip träs igenom den egna silikonringen och därmed skapa en loop genom ringen på nappen.


Material: Ring: Silikon | Band: 100% Polyester | Clip: Nickelfritt stål

Certifieringar: EN 12586:2007+A1:2011

Längd: 19 cm (utan ring och clip)

Bredd: 3,5 cm


Skötselråd

Torka av bandet med en trasa och tvättsåpa eller tvätta i varmt vatten med milt diskmedel. Tvätta ej napphållaren i tvättmaskinen. Var noga med att torka av clipet om det kommer i kontakt med väta då det kan börja rosta. 

Metallclipet ska fästas i kläder. Fäst ej på tjockare produkter som vagnen eller babysittern då clipets slutningsmekanism kan förstöras. För ditt barns säkerhet, tillåt aldrig ditt barn att leka med, eller använda napphållaren som bitring. Fäst aldrig napphållaren i band, snoddar eller andra lösa delar av kläderna. Släng napphållaren vid första tecken på slitage.