• FRI FRAKT FRAM TILL MORSDAG 26/5 🤍

Napp +3 mån Amber Apricot

  • 89 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager!

Lagersaldo: 1
Leverantör: Elodie Details

I Elodie Details breda sortiment av kvalitetsnappar finns något för alla små personligheter. De lanseras ofta och alltid i kollektioner med mönster och motiv som anpassas efter säsongens färger och trender. Det finns alltid en variant som du kan komplettera din älsklings väl valda outfit med. Napparna har en anatomisk sugdel i ren silikon som inte ändrar form, inte åldras och är lätt att hålla ren. Full bruksanvisning medföljer. Glöm inte bort att beställa en matchande napphållare från Elodie Details.


Specifikation:

Material: Sugdel: Silikon | Sköld: TRITAN plast (100% BPA-Fri)

Certifieringar: BS EN 1400: 2013 + A1:2014

Bredd: 5,7 cm

Höjd: 3,5 cm

Färg: Rosa


Skötselråd:

Innan nappen används bör den steriliseras. Koka upp vatten i en kastrull, lägg nappen i det kokande vattnet och låt den koka vattentäckt i 5 minuter. Låt nappen sedan svalna och pressa ut eventuellt vatten ur sugdelen. Nappen kan ej steriliseras i mikrovågsugn.

Rengör nappen noggrant innan varje användning. Undvik diskmedel för att rengöra din napp, du kan tvätta den i rinnande ljummet vatten.

Kontrollera alltid nappen före varje användning. Dra sugdelen i alla riktningar och släng den vid första tecken på svagheter.

Oavsett slitage rekommenderar vi att du byter ditt barns napp varje månad.