• Snabba leveranser I Fri frakt vid köp över 1000kr
Alltid fri frakt till butik!

Quaintrelle Signature Necklace Silver

  • 1 095 kr
I lager.
Leverantör: Rakel och Lea

Quaintrelle är en kvinna som följer sitt hjärta och låter sin inre röst leda vägen genom livet. Hon ser det vackra i vardagen och njuter av de små stunderna. Hon är vänlig och sann mot sig själv och andra.

Quaintrelles livsfilosofi inspirerar oss mycket, då vi liksom hon, följer våra hjärtan och arbetar hårt för att nå våra drömmar. - Mor & dotter Annika & Sofia.

Quaintrelle Signature Necklace symboliserar, hyllar och  påminner dig om den fantastiska kvinna du är. Varje dag, hela livet.

Vi hjälper dig gärna att kostnadsfritt gravera in en bokstav på ena sidan av hängsmycket. Det blir en perfekt gåva till en stark, vacker, modig eller härlig kvinna i din närhet - eller varför inte unna dig själv?! ?

TIPS! Köp till ett Mini Q hänge med ditt barns, partners eller kanske bästa väns namn eller bokstav på! Så fint att bära tillsammans!


Info om smycket: Halsband i rhodierat sterling silver med Quaintrelles Signature "Q" graverat på den fina brickan. Ytterkanten pryds av gnistrande stenar vilket blir otroligt effektfullt och är en fin extra detalj.

Hänget är 13 mm i diameter. Kedjan är ställbar i längderna 47 och 50cm. 


Alla smycken levereras i våra fina askar med tillhörande skötselanvisningar, för att du ska kunna njuta av ditt smycke länge!

Leveranstiden på våra personligt graverade smycken är lite längre, ca 3-4 arbetsdagar. 

OBS! Ingen bytesrätt på graverade smycken.