• Snabba leveranser I FRI FRAKT t.o.m 30/9! 🤍

Quaintrelle Signature Necklace Gold

  • 1 095 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Rakel och Lea

Quaintrelle är en kvinna som följer sitt hjärta och låter sin inre röst leda vägen genom livet. Hon ser det vackra i vardagen och njuter av de små stunderna. Hon är vänlig och sann mot sig själv och andra.

Quaintrelles livsfilosofi inspirerar oss mycket, då vi liksom hon, följer våra hjärtan och arbetar hårt för att nå våra drömmar. - Mor & dotter Annika & Sofia.


Quaintrelle Signature Necklace symboliserar, hyllar och  påminner dig om den fantastiska kvinna du är. Varje dag, hela livet.

Vi hjälper dig gärna att kostnadsfritt gravera in en bokstav på ena sidan av hängsmycket. Det blir en perfekt gåva till en stark, vacker, modig eller härlig kvinna i din närhet - eller varför inte unna dig själv?! ?

TIPS! Köp till ett Mini Q hänge med ditt barns, partners eller kanske bästa väns namn eller bokstav på! Så fint att bära tillsammans!

Info om smycket: Halsband i 18K guldförgyllt  sterling silver med Quaintrelles Signature "Q" graverat på en sidan av den fina brickan. Ytterkanten pryds av gnistrande stenar vilket blir otroligt effektfullt och är en fin extra detalj.

Hänget är 13 mm i diameter. Kedjan är ställbar i längderna 47 och 50cm. (Du kan även välja till längre kedjor i fältet ovan).


Alla smycken levereras i våra fina askar med tillhörande skötselanvisningar, för att du ska kunna njuta av ditt smycke länge!

Leveranstiden på våra personligt graverade smycken är lite längre, ca 3-4 arbetsdagar. 

OBS! Ingen bytesrätt på graverade smycken.


Adrienne Necklace Gold

Tillfälligt slutsåld.

Gabrielle Pearl Necklace 48

Tillfälligt slutsåld.