• Snabba leveranser
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Fri frakt vid köp över 1000kr

Misia Necklace - Limited Edition

  • 795 kr

I lager.
Leverantör: Rakel och Lea

SKÖNHET, FÖRUNDRAN & FRID 

Dessa är några av våra allra viktigaste ledord i livet. Omge dig av vackra ting som betyder mycket för dig, och uppehåll dig på vackra platser som får dig att känna dig mest levande. Fortsätt att förundras och upptäcka nya saker i livet. Nya delar av världen, nya kulturer och möten med inspirerande människor.

Följ glädjen i livet och skapa vackra minnen att bära med dig. Lyssna alltid inåt och var sann mot dig själv. Inre lugn är vår tids lyx, så se till att reflektera över hur du lever ditt liv och vem du hoppas kunna bli. Och kom ihåg att alltid, alltid vara snäll mot dig själv. You’ve got this ?


Vi har nu tagit fram Misia serien även i rhodierat 925 sterling silver, samt gjort denna limiterade upplaga med Misia halsbanden (välj mellan silver och förgyllt) där ena sidan pryds med orden Skönhet Förundran Frid.

Ge bort en present med omtanke och kärlek till någon som står dig nära, eller varför inte unna dig själv en av de finaste gåvorna ?


Om smycket: 

MISIA✨
Den bästa vännen. Hon som alltid finns vid din sida och stöttar och peppar. Diamanten är Rakel och Leas egna signatur-diamant och symboliserar den otroliga styrka som bor i alla kvinnor.

Halsband i rhodierat eller guldförgyllt sterling silver med Rakel och Lea´s egna diamant, med en liten infattad gnistrande sten. Andra sidan av brickan är graverad med texten: Skönhet Förundran Frid.

Kedjan är ställbar i längderna 47 och 50 cm.  Brickan är 12 mm i diameter.

Superfint att kombinera med Adrienne Necklace! Det perfekta halsbandet för både vardag och fest!Alla smycken levereras i våra fina askar med tillhörande skötselanvisningar, för att du ska kunna njuta av ditt smycke länge!