Wedding Lounge

Går Ni i förlovning- eller giftastankar?

Varmt välkomna till vår exklusiva Wedding Lounge där Vi hjälper Er att hitta just Era drömringar!
Vi erbjuder personlig konsultation, utprovning och beställning av förlovning- och vigselringar. Hos oss hittar Ni underbara ringar från Engelbert, Michael O´dwyer, Strömdahls juveler, Flemming Uziel och Schalins. Det finns en ring för alla smaker vare sig Ni önskar enkel design, med eller utan diamanter eller varför inte avancerade konstverk med gnistrande färgstenar?


Sippa på en cappuccino medan vi guidar Er genom  vårt stora sortiment av förlovning-och vigselringar. Vi hjälper Er med allt från utprovning av modell och storlek till gravyr och beställning. Valet av förlovning-och vigselringar är ett stort och viktigt val som inte bör klämmas in på lunchen eller stressas fram tillsammans med hela familjen på vägen hem från jobb och förskola etc. Därför är vi glada att nu kunna erbjuda det här alternativet då Ni bokar in den tiden som passar just Er bäst!
För att boka tid i vår Wedding Lounge går det bra att skriva till oss via kontaktformuläret här på hemsidan (hittas under fliken ”Kontakt”). Du kan även ringa oss, kontakta oss via instagram eller komma in i butiken och boka din tid. Föreslå gärna den tid och dag du/ni önskar så gör vi vårt bästa för att matcha detta.
Varmt välkomna!