Nyheter

Wedding Lounge

Wedding Lounge

Varmt välkommen att boka tid för en personlig visning av förlovning-och vigselringar i vår Wedding Lounge!

Sippa på en cappuccino och låt bröllopsinspirationen flöda.

Under 40 min guidar vi Er genom olika varumärken och ringmodeller. Vi berättar om allt ifrån olika diamantslipningar till typsnitt på gravyrer.

Vårt mål är att hitta just Era drömringar och vi därför samarbetar vi endast med högkvalitativa leverantörer i Sverige.

För att boka tid i vår Wedding Lounge går det bra att skriva till oss via kontaktformuläret här på hemsidan (hittas under fliken ”Kontakt & Öppettider”). Du kan även ringa oss, kontakta oss via instagram eller komma in i butiken och boka din tid. Föreslå gärna den tid och dag du/ni önskar så gör vi vårt bästa för att matcha detta.

Varmt välkommen!

Förlovning & vigsel event!

Varmt välkomna till ringvisning torsdagen den 2 maj mellan kl.17.30-20.00!

Bröllopssäsongen har börjat och det vill vi såklart fira tillsammans med Er! Vi kommer att visa ringar ur våra samtliga förlovning-och vigselkollektioner och hoppas kunna hjälpa Er att hitta drömringarna inför sommarens bröllop och frierier.

Representant Per från exklusiva Engelbert Stockholm kommer att vara på plats för att guida Er i djungeln av förlovning-och vigselringar.

Det blir en härlig kväll med bubbel, goodiebags och fina specialerbjudanden! Anmäl dig redan nu för att säkra din plats!

Du kan anmäla dig via kontaktformuläret under fliken ”kontakt&öppettider”, eller ringa/maila oss, senast mån 29/4!

Varmt välkomna!

 

Exklusivt bröllopserbjudande!

Exklusivt bröllopserbjudande!

Vid köp av en diamantsolitär från Engelbert Stockholm på 0.50ct eller mer så erhåller Ni en slät vigselring i guld eller platina för ett värde upp till 10.000kr.
Erbjudandet gäller nybeställningar t.o.m. 1 mars 2019.
Vi bjuder alltid på personlig gravyr i samband med beställning.
Engelberts vigsel-och förlovningsringar designas och tillverkas i deras ateljé i Stockholm. Diamanten väljer Du bland rund, cushion, prinsess, oval, dropp eller smaragdslipad.
Diamanterna håller en kvalitet som är G till färgen (Rare white/Top Wesselton) och VS (Very Small Inclusion) i renhet och garanteras konfliktfria i enlighet med Kimberlyavtalet.
Varmt välkommen till oss i butiken så hjälper Vi Er att hitta drömringarna!

Tjejkväll 31/5

På torsdag den 31/5 mellan kl 17-20.00 är det tjejkväll i Nynäshamns centrum!
Fantastiska Pernilla från Strömdahls juveler kommer att vara på plats hos oss och visa massor av underbara vigsel-och förlovningsringar, samt svara på era frågor. Missa inte detta unika tillfälle att få hjälp från experten!

Dessutom kommer vi under kvällen att erbjuda 20% rabatt på ALLT från Dyrberg/Kern! Även Compliments och Sterling silver kollektionen!

Varmt välkomna! 

 

 

DYRBERG/KERN EVENT 9/5!

Varmt välkomna till DYRBERG/KERN EVENT hos Rakel och Lea onsdagen den 9/5 kl. 18.30-20.30.

Lisa från DYRBERG/KERN är på plats även denna gång och kommer att visa er de populära ringarna från Compliments!

Ni får 20% rabatt på allt från DYRBERG/KERN under kvällen, samt en gåva vid köp över 800kr!

Anmäl er till oss senast måndagen 7/5. Anmälan kan ni göra via mail, telefon eller via kontaktformuläret som ni hittar under fliken ”Kontakt & Öppettider”.

Varmt välkomna!

På grund av få anmälningar blir eventet den 9/5  tyvärr inställt!

MEN under Tjejkvällen i Nynäshamns centrum den 31/5 kommer vi att ha samma erbjudande (20%) på DYRBERG/KERN & DYRBERG/KERN COMPLIMENTS!

Hoppas att vi ses då!